за всичко на колела

22.00лв.
Bookmark and Share

DPF Super Clean

Каталожен номер: 6171

Производител: PRO-TEC

DPF Super Clean високоефективният чистител на филтър за твърди частици при дизелови автомобили е специална дизелова добавка, която служи като приложение за помощ при възстановяването на системата дизел партикъл филтър. Икономичен начин за поддържане и почистване на партикъл филтър! Продуктът е приложим за всички дизелови мотори и може да се смесва с всички видове дизелово гориво.
перманентно и пълно почистване на филтъра по време на експлоатация * без демонтаж и монтаж, без време за престой, без прекъсване и повреди * намалява температурата на запалване на саждите в дизеловия партикъл филтър * Не възникват вторични емисии
Начин на приложение: Моля, спазвайте точно предписанията за дозиране! Да се добавя непосредствено преди пълното зареждане с дизелово гориво. 375 ml са достатъчни за 60-80 литра дизелово гориво. Препоръчително използване на всеки три месеца. Внимание, да не се предозира! Да не се използва при автомобили с електронно управление на система в резервоара с добавка за възстановяване на филтъра като например Ситроен и Пежо.

Здравейте