за всичко на колела

Авточасти от PRO-TEC

DPF Super Clean
22.00лв.

DPF Super Clean

Каталожен номер: 6171

Производител: PRO-TEC

DPF Super Clean високоефективният чистител на филтър за твърди частици при дизелови автомобили е специална дизелова добавка, която служи като приложение за помощ при възстановяването на системата дизел партикъл филтър. Икономичен начин за поддържане и почистване на партикъл филтър! Продуктът е приложим за всички дизелови мотори и може да се смесва с всички видове дизелово гориво.
перманентно и пълно почистване на филтъра по време на експлоатация * без демонтаж и монтаж, без време за престой, без прекъсване и повреди * намалява температурата на запалване на саждите в дизеловия партикъл филтър * Не възникват вторични емисии
Начин на приложение: Моля, спазвайте точно предписанията за дозиране! Да се добавя непосредствено преди пълното зареждане с дизелово гориво. 375 ml са достатъчни за 60-80 литра дизелово гориво. Препоръчително използване на всеки три месеца. Внимание, да не се предозира! Да не се използва при автомобили с електронно управление на система в резервоара с добавка за възстановяване на филтъра като например Ситроен и Пежо.

Cetane Booster
14.00лв.

Cetane Booster

Каталожен номер: 2181

Производител: PRO-TEC

Мощност и енергия за всички дизелови мотори, като Common-Rail, директно впръскване и т.н. Повишава цетановото число на горивото с 5 степени в зависимост от качеството на горивото. Намалява значително така нареченото чукане на мотора, детонация и прегряване предизвикани от ниското цетаново число. Улеснява студения старт и осигурява оптимално изгаряне. Защитава от триене и износване. Значително намалява емисията на отровни газове и сажди.
Продуктът се добавя при всяко зареждане с дизелово гориво. Опаковката е достатъчна за 60 литра дизелово гориво.

Diesel Conditioner and Anti Gel
24.00лв.

Diesel Conditioner and Anti Gel

Каталожен номер: 2001

Производител: PRO-TEC

Високоефективен продукт за защита и подобряване течливостта на дизеловите системи. Подходящ е за всички видове дизелово гориво и моторни системи като Common-Rail или директно впръскване. Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до –-33°С (в зависимост от качеството на горивото). Предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система.
Повече мощност, по-малко вредни емисии, по-малък разход.
Начин на употреба: Продукът се добавя към дизеловата система при температури над – 0°С преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява.

Разфасовки:

375 ml / 80л. дизел
1 lit. / 1000л. дизел
20 lit. / 20000л. дизелDPF Flushing Liquid
30.00лв.

DPF Flushing Liquid

Каталожен номер: 6161

Производител: PRO-TEC

Почистващата течност за партикъл филтър разтваря и отстранява всички намиращи се в него остатъци от сажди и замърсявания. Изплакващата течност почиства внимателно и може да се използва безпроблемно при части от алуминий, магнезий, цинк и кадмий. Продуктът е особено подходящ за най-новото поколение партикъл филтър.
Начин на употреба:

1. Демонтира се филтъра за твърди частици и единият от отворите се уплътнява с лента.

2. Течността за изплакване се налива в дизеловия филтър за твърди частици.

3. Оставя се да подейства за около 10 часа като междувременно от време на време се разклаща.

4. След почистващият процес филтърът да се изплакне добре с чиста и топла вода.

5. Да се монтира отново филтъра за твърди частици, да се добави DPF Super Clean и да се направи пробно пътуване от най-малко 20 минути.

Ако регенерацията посредством електрониката на колата не стартира автоматично, то тогава грешката трябва да се изчисти.

Разфасовки:

1 lit.
5 lit.

Octane Booster
18.00лв.

Octane Booster

Каталожен номер: 2191

Производител: PRO-TEC

Препарат за всички бензинови превозни средства. Увеличава октановото число на бензина до 5 пункта, в зависимост от качеството му. Предотвратява т.нар. чукане на мотора и по този начин и от механични повреди. Намалява разхода на горивото.
Продуктът се добавя към резервоара на всяко зареждане. 375 ml са достатъчни за 60 литра бензин.

РАЗФАСОВКИ

375 ml.

1000 ml.

5000 ml.

ДОБАВКА AQUA DIESEL - COMMON RAIL
19.00лв.

ДОБАВКА AQUA DIESEL - COMMON RAIL

Каталожен номер: 62504

Производител: PRO-TEC

Добавка зa дизелови двигатели със система за директно впръскване Common rail / PRO-TEC 62504 / 375ML

Свойства на продукта:
Common Rail Diesel System Cleaner е високо ефективен продукт от най-ново поколение специално разработен за всички дизелови системи с директно впръскване на гориво тип Common Rail, Помпа-дюза и тн. Препоръчва се особено при по-дълги интервали на обслужване. Надежно отстранява дори и най-малките частици замърсявания от цялата дизелова система, осигурява оптимално разпръскване и степен на ефективност на горивото. Гарантира сигурно смазване на всички детайли и особенно на помпата за високо налягане. Разрушава водните мехурчета в дизелово гориво и абсорбира пречещата на горенето влага.

Приложение:
Препоръчва се за всички дизелови агрегати с катализатор, партикъл филтър DPF и турбо компресор.

Начин на употреба:
Една опаковкаот 375 ml за 80л. гориво за профилактика и поддръжка, за екстремнно почисване добавете 375 ml в 10-15 литра гориво.

Опаковка: 375 ml

Здравейте