за всичко на колела

За нас

Ние в Експерт Моторс сме млад и енергичен екип с дългогодишна практика и сериозни познания в бранша с резервните части и консумативи за леки коли, камиони, мотоциклети и специална техника. Стремим се да предложим на своите клиенти най-доброто на пазара на най-добрата цена! 

Доставка: http://www.expertmotors.bg/bg/terms-and-contitions.html


При наличност, закупените от Вас продукти, ще бъдат доставени на посоченият адрес, с куриер или от наш служител, в рамките на 2 до 3 работни дни. Ако желаният от вас продукт не е наличен в момента, ще бъдете информирани и ще ви бъде предложен алтернативен вариант (друга марка или срок за доставка), за да бъдете обслужени качествено.

Поръчки, направени след 16.00 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

 

При поръчка над 100лв получавате безплатна доставка по куриер за цялата страна!НОВО!!!   НОВО!!!  НОВО!!!   НОВО!!!  НОВО!!!   НОВО!!!  

 ПАЗАРУВАЙТЕ ПРИ НАС ОЩЕ ПО-ЛЕСНО !!!

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ ПРИ НАС И БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ!!! САМО ХАРЕСАЙТЕ ДАДЕНИ ПРОДУКТИ, КОПИРАЙТЕ АРТИКУЛНИТЕ ИМ НОМЕРА И ЦЕНА ИЛИ ЛИНКЪТ КЪМ ЦЯЛАТА СТРАНИЦА И ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТИ НИ ИЗПРАТЕТЕ МЕЙЛ ИЛИ SKYPE И НИЕ ЩЕ ОБРАБОТИМ ВАШАТА ПОРЪЧКА ВЕДНАГА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ САМО ВАШИТЕ КОНТАКТИ И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА! WinkЗдравейте